10 Νοέ

Βαλελής Άγγελος

Ο Άγγελος Βαλελής γεννήθηκε το 1994 στο Γαλάτσι και είναι γιος του Παναγιώτη( Διευθυντή Λυκείου ) και της Ολυμπίας ( υπαλλήλου του Υπουργείου Υγείας ) .

Η οικογένεια του κατάγεται από την Λέσβο και κατοικεί στο Γαλάτσι από την δεκαετία του 90’ . Είναι απόφοιτος του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Γαλατσίου, παίρνοντας το πτυχίο του Β. Νοσηλευτή με άριστα επιπέδου V . Τώρα είναι τελειόφοιτος φοιτητής, στο τμήμα βιοιατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Διετέλεσε Πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου της σχολής του επί πέντε συνεχόμενα έτη.

Συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ως ο μικρότερος ηλικιακά υποψήφιος με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Γαλατσίου, του αείμνηστου Κυριάκου Τσίρου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, ως υγειονομικός, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Έχει εργαστεί ως οδηγός,  σε γηροκομείο της Αττικής και σε εταιρία βιολογικού καθαρισμού σαλονιών. Τώρα εργάζεται στο μαιευτήριο “ΜΗΤΕΡΑ” , του ομίλου «Υγεία» ως νοσηλευτής .

Του αρέσει να ασχολείται με τα κοινά και να προσφέρει στους ανθρώπους, γιατί η  πόλη δε χρειάζεται μόνο τους τεχνοκράτες, χρειάζεται ευαισθησία,  δημιουργική φαντασία και νέους ανθρώπους που να την υπηρετούν, με πίστη  και αφοσίωση , για μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο φιλική, μια πόλη που θα αγκαλιάζει  όλους τους δημότες.

 

Νεοι άνθρωποι,  νέα αρχή, νέος Δήμαρχος !!!!