15 Απρ

Γκολφινοπούλου Ρέα (Ρεβέκκα)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στη Λαμπρινή, όπου και κατοικώ μόνιμα με τον σύζυγό μου, Σωτήρη. Τελειώνοντας το 3ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Αγγλική γλώσσα, λαμβάνοντας άδεια διδασκαλίας και πτυχίο Μεταφραστή. Στη συνέχεια σπούδασα Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Δημόσιες σχέσεις, και εργάστηκα σε εφημερίδες Ημερήσιου Τύπου και σε περιοδικά από την ηλικία των 19 ετών. Κατόπιν απασχολήθηκα στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο που διατηρούσαν οι γονείς μου, Αριστοτέλης και Παναγιώτα, στην περιοχή της Λαμπρινής, καθώς από το 2006 έχω αποκτήσει την άδεια Ασφαλιστικού Συμβούλου, και το 2014 μια νέα επαγγελματική συνεργασία αναβάθμισε τις υπηρεσίες που προσφέραμε στους πελάτες μας συνεχίζοντας με την ίδια αξιοπιστία σε νέο χώρο.

 

Πρόσφατα ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε έναν νέο τομέα, τα Ιατρικά Εργαστήρια, και εργάζομαι σε έγκριτο Διαγνωστικό Κέντρο του Γαλατσίου, ενώ παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου στον τομέα της Βιοτεχνολογίας μετά την εισαγωγή μου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μια δύσκολη απόφαση αλλαγής καριέρας, η οποία μου έδωσε  ακόμα περισσότερη δύναμη να παλέψω για ένα καλύτερο μέλλον για το Γαλάτσι.

 

Η καταγωγή μου από τα Καλάβρυτα Αχαΐας με έχει φέρει κοντά στον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου, στον οποίο έχω την τιμή να είμαι Γενική Γραμματέας για 2η συνεχόμενη θητεία και μέλος του Δ.Σ. από το 2014, έχοντας περάσει από τις θέσεις του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων και του Ταμία. Τα χρόνια που συμμετέχω ως μέλος του Δ.Σ. στο Σύλλογο Πελοποννησίων είχα την χαρά να δημιουργήσω τόσο ομάδα επικοινωνίας μελών όσο και νέα σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να φέρω το Σύλλογο κοντά στις τέχνες, δημιουργώντας τμήματα ζωγραφικής, πραγματοποιώντας ετήσιες εκθέσεις ζωγραφικής αλλά και δημιουργώντας την θεατρική ομάδα του Συλλόγου.

 

Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γαλατσίου, στον οποίο ανήκουν τα Κ.Α.Π.Η και οι Παιδικοί Σταθμοί, κατά τη διετία 2011-2012. Είμαι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοταναίων Καλαβρύτων, στον οποίο διετέλεσα και Ταμίας το 2013 ως μέλος του Δ.Σ, ενεργό μέλος του Συλλόγου Μυασθενών Ελλάδος και μέλος της Ε.Σ.Α.μεΑ.

 

Ένθερμη υποστηρικτής των περιβαλλοντολογικών ζητημάτων, της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης, με όνειρο τη δημιουργία μιας μοναδικά πράσινης πόλης, εθελόντρια και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ΑμεΑ, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

  6974636481

  r.golfinopoulou@gmail.com

Facebook: https://bit.ly/2TNti5W