29 Μαρ

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Κώστα Ζώμπου

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Κώστα Ζώμπου και του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τέλεσαν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Μητροπολίτης Δαμασκηνός και ο πατήρ Γεώργιος από τον Ι. Ν. Αγίας Γλυκερίας, εκδηλώνοντας ανοιχτά τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Κώστα Ζώμπου.

«Θέλουμε να ζούμε στο Γαλάτσι, από επιλογή. Όχι επειδή έτυχε να γεννηθούμε εδώ». Έτσι ξεκίνησε την ομιλία. Συνέχισε λέγοντας πως «Από τη πρώτη στιγμή της δημιουργίας του συνδυασμού, γράψαμε πολλά χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη του Γαλατσίου και μάθαμε να ακούμε, ενώ πάντα στις εκλογές μιλούσαν οι υποψήφιοι».

Ο Κώστας Ζώμπος περιέγραψε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και δήλωσε ότι «Μιλάμε για το καθημερινό, για το απλό που αφορά τον κάθε Γαλατσιώτη».

Συγκεκριμένα μίλησε για την ασφάλεια λέγοντας πως ασφάλεια θεωρείται και το να μπορείς να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο χωρίς να φοβάσαι μήπως σε πατήσει κάποιο μηχανάκι ή να πέσεις σε κάποια σπασμένη πλάκα. Μίλησε για το πράσινο και ανέφερε πως το 2008 σαν αντιδήμαρχος με την τότε διοίκηση Τσίρου, είχαν φυτέψει στο Γαλάτσι 14.430 δέντρα, ενώ έδωσε μεγάλη βάση στα σχολεία και στη παιδεία, εφόσον και ο ίδιος είναι πατέρας 2 παιδιών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου, μοιράστηκε με τους πολίτες και μια προσωπική στιγμή. Όταν συζήτησε με τον γιο του Νικόλα, τη σκέψη του να κατέβει για Δήμαρχος.

«Καλά μπαμπά είσαι τρελός; Τον Δήμαρχο όλοι τον βρίζουν! Τόσα χρόνια πάω σχολείο, δεν έχει αλλάξει τίποτα και όλοι έχουν παράπονα από τον Δήμαρχο», είπε ο μεγάλος του γιος. «Νικόλα μου, θα αποδείξουμε στους φίλους σου, πως τα σχολεία μας, μπορούν να εξελιχθούν και να είναι σωστά» ήταν η απάντηση του Κώστα και το σύνθημα για την υποψηφιότητά του.

Η παρουσίαση του συνδυασμού έκλεψε τις εντυπώσεις. Μια ομάδα με νέα, άφθαρτα αλλά και έμπειρα και ικανά στελέχη, παρουσίασε ο Κώστας Ζώμπος. Συγκεκριμένα είπε πως «πρόκειται για μια ομάδα που δεν φοβάται να δουλέψει και δεν φοβάται να κάνει τη δουλειά της λάτζας». Κλείνοντας, ευχαρίστησε ξανά τον κόσμο για τη συγκλονιστική του παρουσία.

/ In Νέα / By Kostas Zompos / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Κώστα Ζώμπου