18 Δεκ

«Εσείς είστε οι Πρωταγωνιστές» στο Κέντρο του Γαλατσίου

Με μεγάλο ενδιαφέρον ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στην δράση «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές» του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ» με υποψήφιο δήμαρχο, τον Κώστα Ζώμπο.

Η εξόρμηση του συνδυασμού στους δρόμους είχε αυτήν την φορά προορισμό το Κέντρο. Εκεί ο Κώστας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συζήτησαν με πολίτες και καταστηματάρχες καταγράφοντας τις προτάσεις τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εντύπωση κάνει το γεγονός πως πολύ από τους δημότες ήξεραν για τη δράση «Εσείς είστε οι Πρωταγωνιστές» και αυτό αποτυπώθηκε τόσο στην αντιμετώπιση όσο και στην ερώτηση αν όντως θα ενταχθούν οι προτάσεις στους στο πρόγραμμα, γιατί για πρώτη φορά τους ρωτάει κάποιος.

«Γαλάτσι δεν είναι μόνο το κέντρο και η Βεΐκου» τόνισαν αρκετοί από αυτούς, με τον υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου να ανανεώνει το ραντεβού με τις γειτονιές ώστε να εκπληρώσει το όραμα του, να γίνουν οι δημότες πρωταγωνιστές.

Οι περισσότεροι από τους καταστηματάρχες στο Κέντρο ζήτησαν «καλαίσθητο και πλουσιότερο στολισμό» προκειμένου να αναδειχθεί η περιοχή ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, ελπίζουν σε μια δημοτική αρχή η οποία να ασχολείται με την πραγματική οικονομία και να δίνει κίνητρα στην επιχειρηματικότητα. Ελπίζουν σε μια δημοτική αρχή, που εργάζεται και δουλεύει.