22 Ιούλ

Κουτουλάκη Μαρία (Μίρκα)

Η ζωή μου είναι στο Γαλάτσι. Η καταγωγή μου και το 2ο σπίτι μου είναι στα Χανιά της Κρήτης. Το 3ο αγαπημένο μου μέρος είναι η Νάξος, συγκεκριμένα ο Απόλλωνας, τόπος καταγωγής του συζύγου μου. Μεγάλωσα με πολύ αγάπη στην οικογένειά μου, με αρχές και ιδέες που πάντα έχουν αφετηρία το ήθος, τις αξίες και την προσπάθεια. Σπούδασα σε Εμπορικό Κολλέγιο δημόσιες σχέσεις κ marketing, στο Αμερικανικό Κολλέγιο (Deree) Οργάνωση, Αρχές Οικονομίας, Η/Υ, Ευρωπαικούς θεσμούς κ φοίτησα 6 μήνες σε σχολή δημοσιογραφίας. Είμαι κάτοχος G.C.E. O’ Level, επίπεδο Proficiency  στα Αγγλικά. Εχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, Ημερίδες, έχω πολιτιστική δραστηριότητα, ενασχόληση με τα κοινά, πολιτική ταυτότητα, έχω ασχοληθεί με εκλογικές αναμετρήσεις, είμαι πάντα με την αλήθεια, τη συνεννόηση, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά. Είμαι μέλος στη Παγκρήτια ‘ Ενωση, τον κεντρικό σύλλογο των Κρητών. Εργάζομαι για πολλά χρόνια σε Τράπεζα και λόγω και της δουλειάς μου έχω λάβει επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες σε πολλούς τομείς, έχω συνηθίσει στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στο σεβασμό της άποψής του και των αναγκών του, στις προτεραιότητες και τη διαχείριση.

Με αυτά τα εφόδια, το σεβασμό και τη μεγάλη όρεξη για δουλειά στο Δήμο μας, μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου και στις ανάγκες της πόλης μας.

Συντάχθηκα με τον Κώστα Ζώμπο και ζητώ την ψήφο των δημοτών γιατί είναι ικανός, έχει «περγαμηνές» στη διοίκηση του Δήμου, καταρτίζει με τη συμμετοχή όλων μας -υποψηφίων και δημοτών-κατοίκων ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, τόσο καλό που όταν ξεκινήσουμε να το εφαρμόζουμε, η πόλη μας θα αλλάξει όψη, θα γίνει πιο φιλική, μια πόλη για να τη ζεις, μια πόλη που θα μας προσφέρει πράγματα και θα μας κάνει περήφανους! Τον ευχαριστώ για την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του και έχω να πω ότι πραγματικά ο Δήμος Γαλατσίου, από τη στιγμή που θα μας τιμήσουν οι δημότες με την ψήφο τους, θα γνωρίσει τον καλύτερο Δήμαρχο που έχει περάσει ποτέ από τη θέση αυτή, γιατί ο Κώστας Ζώμπος κοιτάζει στα μάτια, σέβεται, ακούει, υπολογίζει, συνεννοείται, συνδιαλέγεται, νοιάζεται.  »

Μαρία (Μίρκα) Κουτουλάκη