01 Νοέ

Νάτου Γιάννης

Ο Γιάννης Νάτου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Γαλάτσι εδώ και 10 χρόνια.

Αθλητικογράφος της ΕΡΤ από το 2002 μέχρι σήμερα, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική πορεία του το 1993 μέσα από εφημερίδες (Θεσσαλονίκη, Αγγελιοφόρος, Φίλαθλος), περιοδικά (Kinissi, BasketNews, Soul), ραδιοφωνικούς σταθμούς (Metropolis, ΕΡΑSport) και ηλεκτρονικά sites (Sportsnet.gr, Contra.gr, Freebets.gr).

Οι εμπλουτισμένες εικόνες που αποκόμισε από τις πολυάριθμες αποστολές στο εξωτερικό, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τις Διεθνείς Διοργανώσεις πυροδότησαν την επιθυμία να εφαρμόσει στην πράξη, την πρωτοτυπία και τις καινοτόμες ιδέες που συνάντησε σε κάθε τόπο ο οποίος προέκτεινε τη ματιά του στο μέλλον.

Παντρεμένος με την Ντίμη Χαρισάκη, έχει δύο κόρες, οι οποίες αθλούνται, χορεύουν κρητικά, φοιτούν και μεγαλώνουν στο Γαλάτσι. Θα τον βρείτε στην ιστορική «Αθλητική Κυριακή», να «τρέχει» στις δραστηριότητες των παιδιών και να μαθαίνει καθημερινά για όσα χρειάζεται η πόλη μας, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί, να γίνει ελκυστική και απαραίτητα ανθρώπινη, πάντα πιστή στις ρίζες και τις καταβολές της.

Facebook:  https://www.facebook.com/iolidia