08 Μαΐ

Νίκη για τον Ζώμπο: Μαρκόπουλος-Γιαννακόπουλος τα «έσπασαν» με δικαιολογίες!

Ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» κατάφερε και απέτρεψε μία συνεργασία που θύμιζε μαύρες στιγμές του παρελθόντος για μία δημοκρατική κοινωνία.

Οι έντονες αντιδράσεις ανάγκασαν τον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Παλμός» Βασίλη Γιαννακόπουλο, να αποσύρει την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο. Τώρα οι δυο τους πέφτουν σε αντιφάσεις.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που είχε ανακοινώσει την κάθοδο στην πολιτική μετά από «τιμητική πρόταση» του δημάρχου. Τώρα ο δήμαρχος, προσπαθώντας να σταματήσει την κατακραυγή που ακολούθησε, διαμηνύει δεξιά κι αριστερά πως «δεν ήταν ποτέ στο ψηφοδέλτιο». Ποιος από τους δύο λέει την αλήθεια;

Αν ισχύουν  τα λεγόμενα του δημάρχου γιατί ο ίδιος δεν έσπευσε να σταματήσει οποιαδήποτε σύνδεση με το όνομα του κ. Γιαννακόπουλου; Γιατί ο πρώην εκδότης του Παλμού δεν δίνει καμία απάντηση στην ουσία και μιλά για «εσωτερική διαπάλη»;

Ο βασιλιάς είναι γυμνός και θα ακολουθήσουν κι άλλα…

/ In Νέα / By Tasos Banioras / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νίκη για τον Ζώμπο: Μαρκόπουλος-Γιαννακόπουλος τα «έσπασαν» με δικαιολογίες!