20 Απρ

Ο Σύλλογος γονέων μας επιβεβαίωσε! Παρωδία το ΔΣ για την Παιδεία!

Σε πλήρη επιβεβαίωση της κριτικής μας στον δήμαρχο για το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για την Παιδεία προχωρά η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Γαλατσίου που χαρακτηρίζει την συνεδρίαση ως «παρωδία»!

Οι γονείς στην ανακοίνωσή τους μεταφέρουν με γλαφυρό τρόπο όλα όσα κατήγγειλε ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» και επισημαίνουν πως ο δήμαρχος δεν απάντησε στα ερωτήματά τους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, αλλά παρουσίασε ως επιτυχία μερικά βαψίματα και τις μικροεπισκευές.

Παράλληλα κάνουν λόγο για «διορθωτικές κινήσεις, που δεν λύνουν τα προβλήματα, αφού δεν έχει προηγηθεί, όπως θα έπρεπε, ουσιαστική συνολική μελέτη για τις ανάγκες των στην πλειοψηφία τους παλαιών σχολικών κτιρίων, τα οποία δεν καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών».

Οι γονείς καταγγέλλουν επίσης τον σχεδιασμό της συνεδρίασης, καθώς όπως τονίζουν, έγινε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ακουστούν όσο το δυνατόν λιγότερο οι ίδιοι και φέρνουν το παράδειγμα πως ο πρώτος γονέας μίλησε στις 11 παρά το βράδυ!

Παραθέτουμε μία ακόμα φράση από την ανακοίνωση που δείχνει τον «σεβασμό» που τρέφει ο δήμαρχος προς τους πολίτες του και ιδίως τους μαθητές: «Είδαμε να καλούνται Διευθυντές σχολείων να τοποθετηθούν και να «ανακρίνονται» από τον Δήμαρχο για να βεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα του Δήμου έναντι άλλων  Δήμων»…

/ In Νέα / By Tasos Banioras / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Σύλλογος γονέων μας επιβεβαίωσε! Παρωδία το ΔΣ για την Παιδεία!