08 Οκτ

Παπαγεωργίου Ευαγγελία

Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας κ ήρθα στο Γαλάτσι σε ηλικία τριών ετών.
Τελείωσα το 1ο ΓΕΛ Γαλατσίου και ακολούθησα το επάγγελμα του παππού
αλλά κ του πατέρα μου ο οποίος ήταν δάσκαλος σε πολλά σχολεία του
Γαλατσίου.
Είμαι απόφοιτη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,
τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης και μετεκπαιδεύτηκα για δύο
χρόνια στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών στη Γενική Αγωγή.

Πιστή στις αρχές που μου έδωσε η οικογένειά μου υπηρετώ την δημόσια
εκπαίδευση ως μάχιμη δασκάλα εδώ κ 24 χρόνια με ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης.  Από το 2014 είμαι υποδιευθύντρια στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου και αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς τόσο των παιδιών όσο  και των γονέων τους.

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα  μαθησιακών δυσκολιών έχοντας  συμμετάσχει  σε ημερίδες, σεμινάρια, και  διαλέξεις, προκειμένου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο παιδιά που έχουν ανάγκη.

Από τη θέση που υπηρετώ είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου και η ενασχόλησή μου με τα «κοινά» θα μου δώσει τη δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης για την άμεση  επίλυσή τους.
Έχω δύο παιδιά τα οποία έμαθα από μικρά να αγαπούν το Γαλάτσι. Τον Πάνο, φοιτητή
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη σχολή Γεωπονίας και τη Βασιλική, μαθήτρια  στην Α τάξη του 1ου ΓΕΛ Γαλατσίου.
Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν φυσικό επακόλουθο της αγάπης μου για το δήμο όπου μεγάλωσα και ζω.
Επέλεξα τον συνδυασμό του Κώστα Ζώμπου,  γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που με τις γνώσεις του στις νέες τεχνολογίες, το μεράκι, την κοινωνική ευαισθησία  και την εργατικότητα, μπορεί να αναβαθμίσει το Γαλάτσι στην πόλη της καρδιάς μας , στην πόλη που όλοι ονειρευόμαστε να ζούμε, συνδυάζοντας εντιμότητα, τεχνογνωσία και καινοτομία.