01 Οκτ

Παπαχρήστος Αλέξανδρος

Γεννήθηκα στο Γαλάτσι το 1986. Εδώ μεγάλωσα και εδώ συνεχίζω να ζω. Είμαι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας  Παπαχρήστου που ήρθε από την επαρχία για να ξεκινήσει μια καλύτερη ζωή στην Πόλη μας. Γνήσιος Ηπειρώτης από την μεριά του πατέρα μου (Δίστρατο Άρτας) γαλουχήθηκα με τις αξίες και τις αρχές της παράδοσής μας.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος  Μηχανολόγων Μηχανικών του  Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.  Ασχολούμαι ενεργά σαν μηχανικός και πωλητής στον Ιδιωτικό τομέα – πολύ πριν πάρω το πτυχίο μου –  από το 2008 και εξής.

Ήμουν και παραμένω μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου. Έχω διατελέσει και Γραμματέας τού. Πιο πολύ περήφανος όμως, είμαι διότι ήμουν και μέλος του χορευτικού του συλλόγου, όπου εκπροσωπούσαμε το Γαλάτσι μας σε διάφορες εκδηλώσεις και στους χορούς της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας, όπου και διαπρέψαμε κάνοντας το Γαλάτσι μας υπερήφανο.

Το μεγαλύτερο μου επίτευγμά μου  θεωρώ, ότι είναι η ενεργή και συστηματική  ενασχόλησή μου με το ραδιόφωνο από το 2011 μέχρι και σήμερα, ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Επιπρόσθετα, ασχολούμαι με το θέατρο και ειδικότερα, με τον  αυτοσχεδιασμό.  Παίζω σε παραστάσεις στην  Αθήνα και στην επαρχία με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα, διατηρώ  δική μου σελίδα στο Facebook καθώς και κανάλι στο YouTube,  όπου ανεβάζω δικά μου βίντεο με stand up comedy .

Ενεργά με την πολιτική ασχολήθηκα αδιάκοπα,  από το 2005 ως μέλος του Δ.Σ. της Σχολής μου μέχρι και το 2012 που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου.

Στο Γαλάτσι μας ασχολούμαι με τα κοινά από το 2010 ως μέλος πολιτικής νεολαίας. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχω σταματήσει να προσπαθώ για το καλύτερο του Δήμου μας.

 

Στοιχεια Επικοινωνίας

6973971579

 alpapaxristos@gmail.com

Facebook: http://bit.ly/2SaiwIY