01 Νοέ

Πασσαρέας Μιχαήλ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω στο Γαλάτσι. Μετά την αποφοίτησή μου από το Γενικό Λύκειο σπούδασα  Ηλεκτρονικός Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων.

Έχω εκπαιδευτεί σε θέματα Στρατιωτικών Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων και μιλάω  Αγγλικά.

Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό ως Διαβιβαστής – Κρυπτογράφος.

Εργάστηκα στην αρχή στον Ιδιωτικό Τομέα στην εταιρεία Ηλεκτρονικών Συσκευών ‘Bang & Olufsen’, στον Ο.Τ.Ε καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Μελετών – Εφαρμογών. Τώρα εργάζομαι ως ηλεκτρονικός (Hardware)  στο Κέντρο Έρευνας Τεχνολογίας Στρατού σε Ερευνητικά Προγράμματα του Στρατού Ξηράς.

Συμμετέχω Εθελοντικά στο Διοικητικό Εκκλησιαστικό Συμβούλιο στον Ιερό Ναό της Πολιούχου του Γαλατσίου Αγίας Γλυκερίας ως Εκκλησιαστικός Επίτροπος (θητείες 2011-2013 ως Μέλος, 2013-2016 ως Αντιπρόεδρος) καθώς και στο Φιλόπτωχο ταμείο της Ενορίας έως και σήμερα, παρέχοντας Εθελοντικό Φιλανθρωπικό έργο στη διανομή τροφίμων και συσσιτίου στους άπορους του Γαλατσίου, καθώς και στους άστεγους της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας.

Συνεργάζομαι εθελοντικά με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας για την ενημέρωση και αποκατάσταση βλαβών στον δημοτικό φωτισμό και στη λύση άλλων τεχνικών προβλημάτων.

Συμμετέχω ως εθελοντής υπό τις ιδιότητες του Τεχνικού Συμβούλου και του οδηγού στο Σύλλογο Τυφλών «Ορθόδοξη Πορεία».

Το 2014 αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά πιστεύοντας ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω περισσότερο στην πόλη που μεγάλωσα, συμμετέχοντας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές με την Δημοτική παράταξη του αειμνήστου ιατρού και Δημάρχου Κυριάκου Τσίρου.

Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές του 2019, επέλεξα να ασχοληθώ με τα κοινά και συγκεκριμένα με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζώμπου, Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου, γνωστού για την εντιμότητα και το ήθος του, άξιου συνεχιστή της πορείας που χάραξε ο αείμνηστος Κυριάκος Τσίρος, ελπίζοντας να μπορέσω να προσφέρω κάτι περισσότερο στην πόλη όπου μεγάλωσα και γαλουχήθηκα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

  6973367712

  passareas@yahoo.com

http://passareas.ga/

http://passareas.blogspot.com/