04 Ιαν

Κάνοντας το πνεύμα αγάπης των εορτών πράξη!

Συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα προσφοράς.

 

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου, Κώστας Ζώμπος, κάνοντας το πνεύμα αγάπης των εορτών, πράξη, βοήθησαν στο έργο αλληλεγγύης των ιερών ναών Αγίας Γλυκερίας και Αγίας Ειρήνης.

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ έστησαν ένα «δώρο αγάπης» στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του Γαλατσίου. Παρά το τσουχτερό κρύο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου, Κώστας Ζώμπος, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του συνδυασμού περίμεναν με χαμόγελο και θετική διάθεση όλους τους συμπολίτες μας μοιράζοντας μπαλόνια στα μικρά παιδιά και ενημερώνοντας τα «μεγαλύτερα παιδιά» για την δράση.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ταυτόχρονα ενθαρρυντική γιατί παρά τις δυσκολίες της εποχής ο κόσμος που πέρασε αγκάλιασε την προσπάθεια και ίσως αρκετοί  συνάνθρωποί μας να χαμογελάσουν λίγο περισσότερο τις γιορτινές αυτές μέρες.

Θερμές ευχαριστίες για την υποστηριξή τους, στους επιχειρηματίες Γρηγόρη Καμπέρη (Electronet), Χρήστο Τοπούζη (Buzzer Bitter) και Ζέτα Λάμπρου (Marizeta Bridal).