15 Δεκ

Σέγκος Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Σέγκος ζει στο Γαλάτσι εδώ και 36 χρόνια και είναι ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών τα τελευταία 26 χρόνια. Αγαπάει την πόλη του και η ζωή του είναι άρρηκτα δεμένη με τα δρώμενά της.

Έντιμος, συνεπής και προσηλωμένος στους στόχους του, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη ενασχόληση με τα κοινά. Βρίσκει πάντα το χρόνο για κοινωνική παρουσία, για συνεργασία με συμπολίτες και συναντήσεις με φίλους. Στον ελεύθερο του χρόνο παρακολουθεί σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενό του καθώς πιστεύει πως οι άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται.

Η οικογένεια του είναι το λιμάνι του, που τον εμπνέει και του δίνει δύναμη να εργάζεται απερίσπαστα και να προσφέρει στα κοινά. Συνοδοιπόροι η σύζυγός του Ευαγγελία, που τον στηρίζει εδώ και 35 χρόνια, και τα δύο τους παιδιά, Ειρήνη και Χάρης, που πρόσφατα ανέλαβαν και οι δύο επαγγελματική δράση στην πόλη μας.

Είναι πάντα κοντά στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των νέων καθώς ως δάσκαλος τους έχει αναλάβει το καθήκον να τους υποστηρίξει σε όποιον τομέα τον χρειαστούν. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, βρίσκεται κοντά τους και είναι πάντα ανοιχτός να ακούσει τα προβλήματα του κάθε συνανθρώπου του.

Είναι οικολογικά ανήσυχος και έχει δραστηριοποιηθεί σε ομάδες.

Καθημερινά, λόγω του επαγγέλματος του, βρίσκεται στους δρόμους του Γαλατσίου και βιώνει από κοντά όλα τα προβλήματα που προκύπτουν στην πόλη μας. Υπέρμαχος της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς στους δρόμους, εργάζεται αποτελεσματικά για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν όλους τους οδηγούς, νέους και μη, πιστεύοντας πως πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις στην ασφάλεια οδηγών και πεζών. Οραματίζεται μια πόλη χωρίς κυκλοφοριακό πρόβλημα, περισσότερες νησίδες για πεζούς και πολλά πεζοφάναρα, διδασκαλία της οδηγικής συμπεριφοράς στα σχολεία, καθώς και ενημέρωση και εκπαίδευση ενηλίκων ώστε να μειωθούν τα τροχαία, να αυξηθεί η οικολογική οδήγηση και η ασφάλεια όλων.

Στη σχέση του με τους πολίτες δεν βάζει διαχωριστικές γραμμές. Δεν θα σου πει ποτέ αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά μόνο την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι. Μιλά την απλή γλώσσα και όχι την «ξύλινη» γλώσσα της πολιτικής.

Βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις, παρακολουθεί τα δρώμενα στο Δήμο Γαλατσίου και συνεισφέρει όπως μπορεί με καθημερινή δράση.

Έχει την πεποίθηση ότι με πολλή δουλειά μπορεί να αλλάξει η καθημερινότητα στην πόλη μας. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Και αυτός θα είναι ο στόχος του μέσα από τη διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

   6937014777

    segkos@yahoo.gr

Facebook:  http://bit.ly/2ByaFvP

Instagram:  http://bit.ly/2DYmM86

Ιστοσελίδα  www.segkos.gr

Διεύθυνση Λεωφ. Γαλατσίου 104, Γαλάτσι