15 Νοέ

Γλυμή Φιλίτσα

Γεννήθηκε  στην Αθήνα και από την ηλικία των 9 χρόνων μένει στο Γαλάτσι. Φοίτησε στο 1ο Ενιαίο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαλατσίου (Γκράβα) και έπειτα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου και ασκεί μάχιμη δικηγορία.

Από την ηλικία των 13 χρόνων ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την καλαθοσφαίριση. Έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες μεταξύ των οποίων η τοπική ομάδα του Γαλατσίου, ο Σπόρτινγκ, ο Παναθηναϊκός ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και της Μεικτής Αθηνών (ΕΣΚΑ) πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το έτος 2001 ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας νεανίδων του Σπόρτιγκ, με την οποία στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος, αφού πρώτα κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Την ίδια χρονιά (2001) αγωνίστηκε και στη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ, λαμβάνοντας μέρος και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στην Ευρωλίγκα Γυναικών, στην οποία μάλιστα χρίστηκε η νεαρότερη σκόρερ της διοργάνωσης.

Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιείται στα κοινά του Δήμου Γαλατσίου, έχοντας επιλέξει να συνεργαστεί με νέους ανθρώπους με όραμα και πραγματικό ενδιαφέρον για το Δήμο στον οποίο μεγάλωσε και αγαπά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 6976588151

  fglymi@yahoo.gr