10 Δεκ

«Εσείς είστε οι Πρωταγωνιστές» στα Καραγιαννέικα

Οι πολίτες του Γαλατσίου πλέον έχουν καταλάβει πως ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ» είναι κομμάτι της πόλης. Αυτή τη φορά, στα Καραγιαννέικα ο συνδυασμός βγήκε στους δρόμους, ανέβηκε πολλές ανηφόρες και συνομίλησε με πολίτες.

Γνωστοί, γείτονες και φίλοι από τα Καραγιαννέικα μίλησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ζώμπο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και κυρίως κατέθεσαν παράπονα και ανησυχίες καθώς και τις ιδέες τους για την περιοχή που ζουν.

Ο Κώστας έλεγε χαρακτηριστικά πως η καρδιά του Γαλατσίου χτυπά σε κάθε γειτονιά ξεχωριστά, δίνοντας τον τόνο της προσπάθειας που θα κάνει ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ». Σκοπός δεν είναι άλλος από το να γίνει κατανοητό πως όντως Ζούμε Εδώ και πως θέλουμε να συνεχίσουμε να Ζούμε Εδώ.

«Κώστα, εδώ ήμαστε ψηλά στο Γαλάτσι. Ελπίζουμε να μην σε φοβίζουν οι ανηφόρες και να ξανάρθεις» ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι περισσότεροι κάτοικοι στα Καραγιαννέικα αποδεικνύοντας πως η προσπάθεια «Εσείς είστε οι Πρωταγωνιστές» ήταν κάτι προτόγνωρο για τους Γαλατσιώτες.