01 Ιαν

Λύρα Γιώτα

Ονομάζομαι Γιώτα Λύρα. Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στην πόλη του  Γαλατσίου όπου και κατοικώ ως σήμερα. Η καταγωγή μου είναι από το Καρπενήσι, ειμαι Πτυχιούχος Υγειονολόγος / Επόπτης Δημόσιας Υγείας.

Παράλληλα με τις σπουδές μου δραστηριοποιήθηκα  στις οικογενειακές επιχειρήσεις  υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Γαλατσίου. Μετά το πέρας των σπουδών μου εργάστηκα στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής στην Υγειονομική Υπηρεσία και το τελευταίο διάστημα εργάζομαι στην διαφημιστική εταιρεία «MALY Athens».

Τα  τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιούμαι ενεργά ως εθελόντρια  σε τοπικό και ατομικό επίπεδο γύρω από τα αδέσποτα ζώα. Οι δράσεις μου αφορούν τη  σίτιση,την  περίθαλψη και στείρωση των αδέσποτων ζώων με απότερο στόχο την  ισορροπημένη συμβίωση ανάμεσα στους ανθρώπους και τα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας.

Οι εθελοντικές δράσεις μου  στοχεύουν επίσης στην μείωση του ανεξέλεγκτου υπερπληθυσμού των αδέσποτων που υπάρχουν στο Γαλάτσι και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τόσο των πολιτών όσο και των ζώων.

Με τη συμμετοχή μου και στήριξη του συνδυασμού του Κώστα Ζώμπου  ελπίζω ότι  η συλλογική μας δράση θα είναι πιο αποτελεσματική γύρω από   τα  θέματα ευαισθητοποίησης των πολιτών  του Γαλατσίου σε σχέση με τα αδέσποτα

 

Στοιχεία επικοινωνίας

  6978381942

   giota.lyra@hotmail.com

Facebook:

Instagram: