Θέσεις Συνδυασμού

Ο Δήμος που χρειάζομαι

Η εξυπηρέτηση του δηµότη περνάει σε πρώτο πλάνο. Ο πολίτης πρέπει να εξυπηρετηθεί άµεσα και πρόθυμα.
img

Έξυπνη πόλη

Σχεδιάζουμε την αναπτυξη ψηφιακών δημοτικών υπηρεσιών με στόχο λιγότερες επισκέψεις στο Δήμο, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.
img

Στηρίζουμε το ταλέντο

Η γνώση δίνει δύναμη αρκεί να καταφέρεις να την μεταδόσεις μέσω του πολιτισμού, του αθλητισμού και της δημιουργικότητας.
img

Ανάπτυξη – Επιχειρηματικότητα

Ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει έμμεσα στην αντιμετώπιση του πρόβληματος της απασχόλησης αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.Οφείλουμε να δημιουργούμε ευνοϊκές συνθήκες για τους επιχειρηματίες και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις
img

Δράσε θετικά

Ο Εθελοντισμός δεν είναι απλώς μία έννοια. Είναι στάση ζωής.
img

Αλληλεγγύη για όλους

Ποιότητα ζωής είναι και η κοινωνική φροντίδα, ειδικά σε μία εποχή που πολλοί συμπολίτες μας ζούνε δύσκολα…
img

Το σχολείο των παιδιών μας

Τα παιδιά μας θέλουμε να μας ξεπεράσουν. Να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Σε αυτό επενδύουμε και αυτό θέλουμε να χτίσουμε. Γιατί, όταν θες να χτίσεις ξεκινάς από τα θεμέλια...τα παιδιά μας.
img

Η γειτονιά μου

Πόλη πράσινη, με περιποιημένους και επισκέψιμους τους υπάρχοντες χώρους πρασίνου και τη δημιουργία νέων. Καθαρές γειτονιές με εργαλεία τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου και την προώθηση της κουλτούρας της ανακύκλωσης.
img

Αισθάνομαι ασφάλεια

Για να μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα στην γειτονιά μας. Να απολαμβάνουμε την ασφάλεια του σπιτιού μας και να μην ανησυχούμε για τα παιδιά μας.
img